Ste neprihlásený

Ako vyrábame naše výrobky

Čokoládové pralinky a čokoládové výrobky vyrábame a zdobíme výlučne sami. Ide o čisto ručnú výrobu - HAND MADE.

Všetky naše čokoládové výrobky sú vyrobené z čokolády od Barry Callebaut . Horká čokoláda je s obsahom kakaovej sušiny min. 54%, mliečna s min. 30%, biela minimálne s 30%. 

Suroviny sú na prírodnej báze a bez chemických prísad, farbív, či konzervantov. Ako tuk sa používa pravé prírodné 100% kakaové alebo čerstvé maslo. Ovocie je svieže. Nepoužívame sušené mlieko, ale pravé čerstvé mlieko. Taktiež namiesto vanilkového cukru používame len struky z pravej vanilky pochádzajúcej z Tahiti. Alkohol v našich výrobkoch je len značkový. Karamelový krém je vyrobený ručne s pridaním najlepšieho hnedého cukru z Mauricia.

Vzhľadom na vzniknutú situáciu s ochorením COVID-19 sme zaviedli nasledovné opatrenia:

  • čistý pracovný odev, jednorazové rukavice, pokrývka hlavy, rúška na zakrytie úst a nosa. Je vylúčený priamy kontakt surovín a hotových výrobkov s nechránenými rukami
  • denne sledujeme personálu zdravotný stav a ak vykazuje príznaky respiračného ochorenia (kýchanie, kašeľ, zvýšená teplota), takéto osoby nesmú manipulovať s potravinami a nesmú vstupovať do našich výrobných priestorov.
  • udržiava sa dôkladná čistota pracovného prostredia, pracovných plôch a pracovných pomôcok 
  • je zvýšená frekvencia čistenia a dezinfekcie.