Ste neprihlásený

Skladovanie a balenie

SKLADOVANIE

Trvanlivosť praliniek je minimálne 8 týždňov, ale podľa skúseností ich lahodná chuť a kvalita vydrží aj dlhšie. Karamelové a orieškové pralinky majú dlhšiu trvanlivosť (min. 5 mesiacov).

Trvanlivosť čokolády s posypom alebo tekutého karamelu je min. 6 mesiacov.

Čokolády bez posypu majú minimálnu trvanlivosť 1 rok. 

Keďže pralinky vyrábame z čerstvých surovín, ideálna teplota skladovania praliniek je medzi 12-18 stupňami celzia kvôli udržaniu čerstvosti surovín. 

Tak ako každú čokoládu, nevystavujte naše čokoládové výrobky slnečnému žiareniu a skladujte v suchu (pri vlhkosti do 70%, aby sa čokoláda nezarosila).  

BALENIE

Balenie ponúkame rôzne: darčekové, na váhu, reklamné ...

Každú objednávku zabalíme tak, aby sme čo najviac minimalizovali riziko poškodenia, či roztopenia.

Posielame tak, aby tovar bol doručený hneď na druhý deň od odoslania.

V prípade počasia extrémnych mrazov alebo nadmerného horúceho žiarenia si s Vami dohodneme ten najvhodnejší termín zaslania.